MAAJUN ANGGUN BISTARI

SOALAN LAZIM

Adakah wanita yang belum berumah tangga boleh mengambil MAB?

Ya sudah tentu. MAB sesuai untuk semua golongan wanita yang berumur 18 tahun ke atas, termasuk yang belum berumah tangga, sudah berumah tangga dan golongan tua yang telah menopaus


Adakah saya perlu menghentikan pengambilan MAB apabila period ?

Tidak. Jika anda didatangi period sedangkan MAB belum habis (21 biji/sebotol), teruskan mengambil MAB. Teruskan makan ikut step 21-6-21, MAB akan teraturkan period anda sikit masa lagi.

SILA RUJUK PENGEDAR SAH ANDA UNTUK PENJELASAN LEBIH DETAIL SESUAI DENGAN KEADAAN KESIHATAN ANDA


Apakah yang dimaksudkan dengan rehat seminggu selepas habis sebotol MAB ?

Pengambilan MAB perlu diberhentikan selama seminggu (6 hari) sebelum sambung kepada botol seterusnya. Ini bermaksud jika hari terakhir mengambil MAB ialah hari ahad, sambung botol seterusnya pada ahad depan. Rujuk STEP 21-6-21


Betul ke MAB boleh menguruskan badan ?

Fungsi MAB adalah untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Dalam masa yang sama MAB akan bertindak balas mengikut tahap kesihatan penggunanya.

Salah satu tindak balasnya ialah mampu mengawal selera makan serta membuang lemak dan toksin dalam badan. Secara tidak langsung, tindak balas ini mampu untuk mengurangkan berat badan. Ramai pengguna MAB telah mengalami kesan ini.

Tapi perlu diingat, MAB bukan ubat untuk menguruskan badan. Jika anda mengambil MAB semata-mata untuk menurunkan berat badan, anda perlu membetulkan semula niat anda. MAB berfungsi untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Jika anda dapat menurunkan berat badan dengan mengambil MAAJUN ANGGUN BISTARI, itu adalah bonus.


Kenapa nak mulakan MAB kena tunggu haid??

Jika haid anda normal, KENA MULAKAN IKUT CYCLE PERIOD YANG TEPAT SUPAYA MAB BOLEH ‘JUMP IN TO’ PERFECT TIMING untuk satu-satu cycle lengkap period masing-masing. Baca selanjutnya …

Selamatkah untuk mengamalkan MAB ni ?

Ya, selamat.  100% herba hebat terkandung dalam MAB. MAB sudah lebih 40 tahun dan resepinya digunakan turun temurun. Kelulusan diiktiraf oleh USM dan UiTM.


%d bloggers like this: