MAAJUN ANGGUN BISTARI

MAAJUN ANGGUN BISTARI, NETWORK AJNMAJU, SOALAN LAZIM MAB

PENGENALAN MAAJUN ANGGUN BISTARI

Maajun Anggun Bistari (MAB) adalah merupakan sediaan tradisional menggunakan ramuan daripada 100% herba tanpa bahan pengawet. Sediaan ini telah lama di amalkan sejak lebih 30tahun lepas. Pada asalnya hanya di amalkan secara turun temurun hanya di kalangan ahli keluarga sahaja. 

Kepelbagaian khasiat dan kemampuan  MAB dalam membantu pelbagai masalah kesihatan dalaman para wanita telah menyebabkan pewaris MAB bersedia  untuk berkongsi dengan wanita-wanita lain. Sejak 2003 MAB mula dipasarkan secara terbuka di online. Alhamdulillah produk yang baik ini telah berjaya menambat hati wanita-wanita sedikit demi sedikit. 

Kini setelah lebih 10 tahun di pasaran percayalah MAB telah berjaya masuk ke pasaran asia. Walaupun tidak se’gah’ nama hebat seperti JAMU MAK DARA, SENDAYU TINGGI dan lain-lain jenama hebat yang muncul di dada-dada akhbar dan media massa namun keyakinan pengamal MAB ini bertambah dari masa ke semasa.

Mesti ramai yang tertanya-tanya mengapa MAB tidak di iklan kan secara meluas di media massa dan akhbar??  

Perlu saya jelaskan sekali lagi, sebelum ini MAB merupakan sediaan tradisional sepenuhnya. Tidak dikilangkan secara komersil dan dihasilkan sepenuhnya secara homemade. Namun bermula JULAI 2019, MAB telah memiliki kelulusan KKM dengan NO KELULUSAN MAL 19046066TC. IN SYA ALLAH tidak lama lagi anda akan mula nampak MAB di media massa.

Antara khasiat utama MAB adalah untuk TERATURKAN HAID anda agar mudah anda mengetahui tempoh subur untuk anda rancang kehamilan anda, MAB perlu di ambil mengikut kaedah dan aturan yang tepat dan penuh disiplin.. ketidakpatuhan anda terhadap aturan-aturan ini boleh menyababkan MAB tidak dapat berfungsi secara maksima..

Selain itu, jangan lupa khasiat-khasiat lain MAB yang amat menguntung kita para wanita dan isteri kesayangan para suami.

Penjagaan dalaman yang terbaik akan menghasilkan kecantikan dan keserian luaran yang menjanjikan kepuasan anda dan suami tercinta.

Jangan berlengah lagi hubungi Pengedar Anda..

Cuba dulu MAB ni.. insyaAllah anda pasti akan terus mengamalkannya.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: