NETWORK AJNMAJU

SYARAT PENGEDAR MAB

Assalamualaikum..

Kali ni bonda nak share kenapa anda pengamal MAB perlu jadi pengedar MAB?

Semua sedia maklum, bonda telah amalkan MAB sejak 2008, yang mana selepas bonda melahirkan 3 orang anak setahun seorang. 2006, 2007 dan 2008. Atas pengalaman bonda sendiri amalkan MAB, bonda teruja  nak berkongsi manfaat MAB ni pada kawan-kawan lain. Bonda nak semua wanita bahagia seperti bonda. Hanya berkongsi apa yang bonda dapat dengan MAB, alhamdulillah sedar tak sedar dah 10tahun bonda kenalkan  MAB NI.

Dari hanya amal sendiri, kini bonda dah miliki jaringan pengamal MAB yang sangat besar. Malahan mereka semua juga lakukan apa yang bonda lakukan iaitu BERKONGSI MANFAAT MAB kepada wanita lain.

Sehingga masa bonda menulis ini, Bonda telah lahirkan 6 STOKIS, BELASAN JUNIOR  STOKIS, dan RATUSAN PENGEDAR. Antara STOKIS, JUNIOR STOKIS dan pengedar MAB yang dah berjaya capai jualan sehingga 6 angka hasil berkongsi manfaat MAB sahaja!

(Nanti bonda cerita apa yang telah mereka kecapi di lain entri)

SIAPA LAYAK JADI PENGEDAR MAB??

Jika anda pengamal MAB, anda dah memenuhi syarat utama Pengedar MAB.

Jom tengok apa lagi syarat pengedar MAB

SYARAT 1 : AMALKAN MINIMA 3BOTOL

Anda mesti pengamal MAB yang membeli hanya dari pengedar SAH yang ada ID sahaja.

Bagaimana pula jika anda pernah membuat kesilapan membeli dari kedai kosmetik??

Maaf tau kedai kosmetik tidak layak melantik anda menjadi agen kerana mereka bukanlah pengedar sah yang memiliki IDpengedar.

Sila cari pengedar sah yang ada ID, mula menjadi pengamal MAB dengan mereka. Mereka yang akan Upgrade Anda menjadi pengedar nanti.

Kenapa perlu amalkan 3Botol?

Pengalaman mengamal sendiri MAB ini adalah sangat penting untuk pengedar memberi khidmat perundingan kepada pengamal baru. Tindakbalas MAB yang di alami sendiri di awal pengambilan boleh menjadi ilmu yang boleh dikongsi kepada pelanggan. Ini menambahkan keyakinan pelanggan.

SYARAT 2 : SERTAI KELAS ONLINE

Sebagai persediaan menjadi agen yang berkelayakan, anda disyaratkan menyertai KELAS INFO PRODUK yang akan disediakan oleh HQ. 

Risau tak dapat beri komitmen pada kelas online?

Kelas ini dijalankan dalam group whatsapp mengikut kelapangan anda. Ada beberapa sesi di jalankan dan anda boleh memilih masa dan tarikh yang anda rasa anda boleh fokus pada kelas. Tiada alasan untuk tidak dapat beri komitmen kerana daripada kelas-kelas terdahulu semua berjaya menghadiri kelas dengan jayanya.

Jika masih ada ALASAN? Anda bukan yang kami cari! Kami mencari mereka yang SERIUS, FOKUS dan KOMITED.

Penting ke kelas ni? Kelas ini sangat penting. Kelas ini membincangkan dan memberi maklumat lengkap mengenai MAB, soalan-soalan lazim yang biasa ditanya oleh pengamal baru. Kelas ini akan di uruskan sendiri oleh COACH yang juga STOKIS MAB yang berpengalaman dengan MAB sekurangnya 5tahun.

SYARAT 3 : AKTIF GROUP WHATSAPP

Semua pengedar sah ada disediakan group khas whatsapp. Salam group ini semua maklumat terkini dari HQ disampaikan terus dari masa ke semasa.Selain dari itu, pengedar juga akan di beri bakal pelanggan di kawasan jajahan mereka.

Maka, keluar dari group dengan sengaja dianggap bahawa pengedar itu tidak lagi berminat untuk menjadi pengedar sah MAB.

SYARAT 4 : BELIAN MINIMA 10BTL

Selepas anda dilantik menjadi pengedar, belian minima pengedar adalah 10 botol sahaja berbanding sebelum ini minima 20 botol.

Belian minima 10 botol tu kena restok setiap bulan ke?

Kami tak lah kejam sangat. Belian 10 Botol tu kami beri masa untuk anda habiskan dalam masa 3bulan. Mudahkan?

Tapi kan.. bila anda dah jadi pengedar MAB Network AJNMAJU, ami akan ajar anda bagaimana nak habiskan 10 botol tu dalam masa seminggu sahaja!

BEST KE BEST?? 

SYARAT 5 : MILIKI BUKU PANDUAN PENGEDAR

Setiap pengedar sah perlu memiliki buku panduan ini. ID anda hanya akan diperolehi dari buku panduan ni. Tiada buku, tiada ID 

SYARAT 6 : JUAL PADA HARGA YANG DITETAPKAN

HQ sangat menitikberatkan aktiviti jualan MAB. Semua pengedar wajib patuh harga standard yang ditetapkan.

Sistem pemasaran yang dirangka oleh HQ memastikan semua level mendapat manfaat dan keuntungan daripada jualan MAB.

Jika anda main harga dan jual di bawah harga yang disyorkan, anda Bukan Pengedar yang ikhlas malahanda merupakan pengedar yang tamak!

Kami tak perlukan pengedar tamak dan pentingkan diri dalam bisnes MAB

SYARAT 7 : DIHARAMKAN BEKAL KEPADA PEMBORONG

Sistem pemasaran MAB lebih berkonsepkan ukhwah dan memfokuskan untuk menaikkan ekonomi keluarga melalui wanita umumnya dan surirumah khasnya.

Wanita yang juga pengamal MAB sendiri akan memberi rundingan terus kepada pengamal baru berdasarkan pengalaman sendiri. 

Penjualan di kedai kosmetik bukan oleh pengamal sebenar. Kebanyakan pemilik hanya melepaskan tanggungjawab menjual kepada pekerja kedai yang LANGSUNG TIADA PENGALAMAN 

Berbalik kepada syarat 6 di atas,  kami akan pastikan semua level berkongsi manfaat keuntungan MAB  walaupun sedikit sorang. Sebaliknya kebanyakan kedai kosmetik memfokuskan keuntungan semata – mata.

Aktiviti BUANG HARGA pemborong kosmetik secara tidak langsung boleh MEMBUNUH PRODUK sebaik MAB.

Nanti bonda sambung lagi tentang APA YANG NETWORK AJNMAJU SEDIAKAN UNTUK PENGEDARNYA di entri yang lain. Jangan lupa subscribe blog ni ya!

Berminat menjadi PENGEDAR MAB tetapi belum amalkan MAB??

BELI MINIMA 3BTL MAB SEBAGAI SYARAT DAN KAMI AKAN HUBUNGI ANDA UNTUK STEP SETERUSNYA.


1 thought on “SYARAT PENGEDAR MAB”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.